onsdag 22 augusti 2012

Lövbiff i krämig champinjonsås

Tisdagsmiddag 
Hade varken ork eller lust att ta mig iväg till affären och handla mat igår så slängde ihop lite av det som fanns hemma ...

Ingredienser:
ca 400- 500 g lövbiff
1 stor gul lök
250 g champinjoner
2 dl crème fraiche 
Ev lite grädde
2 msk dijonsenap
4 msk sweet chili sås
Lite soja
Salt och peppar

1. Skala och fin hacka löken, skölj och skär champinjonerna i klyftor.
2. Strimla lövbiffen i lagom tjocka strimlor. Fräs löken och lövbiffen och tillsätt champinjonerna efter någon min och fräs ytterligare några min. Krydda med salt och peppar.
3. Blanda ner övriga ingredienser och låt puttra i ca 5- 10 min. Smaka eventuellt  av med lite kryddor.
4. Servera med ris/pasta/grönsaker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar