Sugar & Spice

måndag 25 juni 2012

Marmeladprovet

För att se om marmeladen kokat färdigt kan man göra det här marmeladprovet. Ställ en tallrik i kylen en stund så den blir kall lägg på en klick marmelad och dra en sked igenom den, om den inte rinner ihop igen är den klar.
Upplagd av Emelie kl. 00:19
Skicka med e-postBlogThis!Dela på XDela på FacebookDela på Pinterest
Etiketter: Sylt och marmelad, Övrigt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida
Prenumerera på: Kommentarer till inlägget (Atom)

Bloggarkiv

  • ▼  2012 (71)
    • ►  oktober (7)
    • ►  september (7)
    • ►  augusti (6)
    • ►  juli (15)
    • ▼  juni (35)
      • Fläderjakt
      • Linsgryta med chorizo
      • Bananbröd
      • Pizzabullar
      • Jordgubb och rabarbermarmelad
      • Marmeladprovet
      • Vill ha!!
      • Present- tips
      • Kardemummaskorpor
      • Rabarberchutney
      • Linsbiffar
      • Äppelkaka
      • Jordgubbssaft med rabarber
      • Desinficering av glasflaskor/burkar
      • Kycklingköttbullar med mango chutney yoghurt
      • Rabarbersaft
      • Rabarber
      • Ratatouille
      • Glasyr
      • Cream cheese frosting
      • Fina formar
      • Ananaspaj
      • Frozen cheesecake
      • Hönökakor
      • http://dl.dropbox.com/u/7739069/smartson/MyMoment....
      • Fixa ditt eget ströbröd
      • Crumble
      • Fläskfilégratäng
      • Tekakor
      • Mördeg
      • Smuldeg
      • Grundrecept Muffins
      • Sockerkaka Grundrecept
      • Surdeg av vete
      • Surdeg av råg
    • ►  maj (1)

Om mig

Emelie
Visa hela min profil

Matbloggstoppen
Temat Eterisk. Använder Blogger.